میشود اینطور حس کرد که قوانین سئو در هر ساعتی تغییرات اساسی در خود میبیند و گاها هم تغییراتی در آنها انجام میشود.اگر شما میخواهید کاربران سایتتان را به طور منظم بازدید کنند، لازم است که در حلقهی اطلاعات بمانید. (در جریان همهی اطلاعات قرار بگیرید و دیگران را نیز در جریان بگذارید) سئو، چگونگی رسیدن به اینهاست، و استانداردهای شما باید یا آخرین استانداردهای گوگل تغییر کند. در این مقاله سعی داریم که با ۳ نکتهی بسیار ساده اما مهم و حیاتی سئو را به شما یادآوری کنیم.
۱ – محتوای خود را خوب و عمیق بنویسید!
همیشه صفحهی خود را با همهی رقبا مقایسه کنید تا مطمئن شوید که صفحهی شما کاملترین، خوشنویسترین، و زیباترین باشد. معمولاً کاملترینها، طولانیترینها هستند که بسیار موردتوجه گوگل قرار میگیرند.
۲ – مطمئن شوید که لینکهای خارجیتان عالی هستند!
هرچه که لازم و مربوط است، باید از لینکهای خارجی به وبسایتهای دیگر استفاده کنید. شما باید برسی کنید که آیا آن لینک مناسب محتوای شما هست یا خیر تا با توجه اهداف بلندمدت وبسایتتان به یک مرکز اطلاعات متخصص و قدرتمند تبدیل شوید.
۳ – همهچیز باید باهم مرتبط باشد
آخرین تحقیقات در دنیای وب نشان داده است که هر چیزی که در وبسایت خود مینویسید (یا کد میزنید) باید به موضوع اصلی وبسایتتان مربوط باشد. توضیحات عکسها، تگهای HTML، موضوع(Title) ، و مشخصه های صفحهتان باید به موضوع و هدف وبسایتتان مربوط باشد.
۴ – لینکهای ورودی به وبسایت همیشه برای سئو خوب نیستند!
آیا لینکهای ورودی به سایت یکراه بسیار عالی برای بالا بردن رتبهبندی سایت است؟ بله، در بیشتر اوقات اینطور است. اما نه وقتیکه این لینک از طرف وبسایتی باشد که هیچ ربطی به موضوع وبسایت شما ندارد!! اینگونه لینکهای ورودی و بیربط میتواند رتبهبندی وبسایت شمارا خراب کند. همیشه کیفیت بسیار بهتر از کمیت است.
۵ – با موبایل سازگار باشید!
باید این حقیقت را بپذیرید که دستگاههای موبایلی بخش بزرگی از کاربران را به خود جذب کردهاند و اکثر کاربران نیز وبگردی با موبایل را به هر مورد دیگری ترجیح میدهند. پس باید وبسایت خود را واکنشگرا طراحی و پیادهسازی کنید و آن را برای دستگاههای موبایلی و صفحهنمایشهای آنها بهینهسازی کنید.
اگر وبسایت شما با موبایل سازگار نیاشد بدیهی است که رتبه مطلوبی را در جستجوهای موبایل پیدا نخواهید کرد. در آن صورت همهی کسانی که از گوگل درگوشی موبایل خود استفاده میکنند، وبسایت شمارا نخواهند دید. در این صورت ۶۰ درصد از جستجوهای گوگل را از دست خواهید داد!!!
اگر این مطلب توانسته تا حدی به شما کمک کند، آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید تا آنها نیز بتوانند این استاندارد ها را بهکار بگیرند. همچنین، اگر تصور میکنید که ما نکتهای را در این مقاله از قلم انداختهایم خوشحال میشویم که آن را به ما گوشزد کنید. ما با آغوشی باز از نظرات شما عزیزان استفاده میکنیم و در صورت امکان آنها را اعمال میکنیم.
نظر شما چیست؟